Hüsamettin Cindoruk nefret üretmeye devam ediyor!

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, "Bu seçim parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimidir" dedi.

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada adeta nefret üreterek "Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimidir. Türkiye’de merkez sağın bu hale gelmesinin nedeni Demirel ve Özal’ın partilerini bırakıp Cumhurbaşkanlığı koltuğuna geçmesidir" dedi. Cindoruk, AKP'nin üç büyük şehirde de kaybedeceğini söyledi.

Cindoruk, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın mal beyanında bulunmadığını belirterek, "Binali Yıldırım'ın da diğer adaylar gibi, Mansur Yavaş gibi mal beyanında bulunması gerekiyor" dedi.

PROVOKATİF SÖZLER
Halk TV'de konuşan Cindoruk provokatif açıklamalarını daha da ileriye götürerek “CHP, Ankara, İstanbul ve İzmir’de ilçelerde başarılı olmuş belediye başkanlarını aday yaptı. AK Parti ise eski bakanları yaptı. Bunun anlamı şudur. Bu şehirleri Cumhurbaşkanı olarak ben yöneteceğim diyor. O zaman bunlara merkez valisi demek lazım" ifadesini kullandı.

 

Hüsamettin Cindoruk nefret üretmeye devam ediyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.