Hürriyet'ten kovulan Ertuğrul Özkök geneleve düştü!

Ertuğrul Özkök bugün tv100'de yeni bir "magazin" programına başlıyor... Özkök, Cengiz Semercioğlu ile yapacağı ilk programın konusunu da "genelev kadınları" olarak belirledi...

Hürriyet Gazetesi ile yollarını ayıran Ertuğrul Özkök'ün medyaya dönüş stratejisini ilk olarak T24 yazarı Tuğrul Eryılmaz duyurmuştu.

Tuğrul Eryılmaz, ünlü gazetecinin bir televizyon kanalında magazin programı yapmaya hazırlandığını yazmış ve Cengiz Semercioğlu'nun da ismini telaffuz etmişti. İşte o programın detayları belli oldu!

ÖZKÖK "CENGİZ İLE AHTAPOT" İLE DÖNÜYOR

Magazin gazetecisi Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök, bugün tv100'de yeni bir format ile ilk kez ekranlara çıkıyor.

Her hafta çarşamba günleri tv100'de yayınlanacak olan programın ilk bölümünün gündemi ise genelevde çalışan kadınlar.

Özkök programın ilk bölümü hakkında bugün Instagram hesabından bilgiler verdi.

Ertuğrul Özkök şu ifadeleri kullandı;

"Genelevde çalışlan kadınların yaş ortalaması kaç?

Bu ne biçim soru diyebilirsiniz. Ama cevabında çok hüzünlü bir sosyoloji var. Geçen Pazartesi Beyoğlu Belediye Başkanı ile kapatılan Zürafa Sokak’ı gezdik. Burası İstanbul’un 1800’lü yıllarda kurulan ilk genelevi. O kadar hüzünlü bir mahalle ki. Gördüklerimizi bu akşam saat 21.30’da TV100’de başlayacak olan “ Cengiz ile Ahtapot programında görüntüleri ile anlatacağız. Bu sorunun hüzünlü cevabını da orada bulacaksınız."

Hürriyet'ten kovulan Ertuğrul Özkök geneleve düştü! ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök Cengiz Semercioğlu genelev zürafa sokak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.