Hürriyet’ten iki flaş ayrılık! Deneyimli isimler yollarını ayırdı

Hürriyet Gazetesi’nde 35 yıldır görev yapan Ankara Haber Müdürü Saffet Korkmaz ve deneyimli muhabir Eray Görgülü dün istifa etti.

Ankara Haber Müdürü Saffet Korkmaz’la birlikte istifa ederek Hürriyet Gazetesi ile yolların ayıran muhabir Eray Görgülü’nün yeni adresi belli oldu. Medyaradar'da yer alan habere göre, Görgülü bundan sonra yoluna basın danışmanı olarak devam edecek. Görgülü’nün, CHP Ankara milletvekili Murat Emir'le el sıkıştığı öğrenildi. Eray Görgülü’nün kısa süre içinde yeni görevine başlaması bekleniyor.

Hürriyet’ten iki flaş ayrılık! Deneyimli isimler yollarını ayırdı

"ANLAŞARAK AYRILDIM"

Hürriyet Gazetesi ile yollarını ayıran Ankara Haber Müdürü Saffet Korkmaz da Medyaradar’a konuştu. Korkmaz, ayrılığın karşılıklı anlaşma ile gerçekleştiğinin altını çizerken, ailesine artık daha çok zaman ayırmak istediğini dile getirdi. Deneyimli gazeteci, “Sevdiklerime ve aileme daha çok zaman ayırmak için 35 yıldır görev yaptığım Hürriyet’ten anlaşarak ayrıldım. Bu yolculuğum da bana eşlik eden çalışma arkadaşlarıma, meslektaşlarıma, yolumun kesiştiği herkese, hayatıma yaptıkları katkı için sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Hürriyet’ten iki flaş ayrılık! Deneyimli isimler yollarını ayırdı - Resim : 2

Hürriyet’ten iki flaş ayrılık! Deneyimli isimler yollarını ayırdı ile ilgili etiketler Hürriyet istifa CHP hürriyet gazetesi Ankara Haber Müdürü Saffet Korkmaz Eray Görgülü Murat Emir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.