Hürriyet'in yapacağı haberleri Aziz Yıldırım mı seçiyor?

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri olan Ahmet Ercanlar ve gazetesi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Lig Radyo'da spor yorumculuğu yapan Cüneyt Kaşeler, Hürriyet Gazetesi'nde kulübün baskısıyla Ahmet Ercanlar'a haber yaptırılmadğını savundu.

Ligde zor günler geçiren ve bu hafta Aykut Kocaman'ın istifa karmaşasını yaşayan Fenerbahçe yönetimi şok bir olayla daha sarsılacağa benziyor.

Spor yorumcusu Cüneyt Kaşeler'in iddiasına göre Hürriyet Gazetesi Aziz Yıldırım'ın baskısıyla gazetenin Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar'a haber yaptırmıyor. Cüneyt Kaşeler'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı, 'Hürriyet Gazetesi'nin haberlerini Aziz Yıldırım mı seçiyor?' sorusunu akıllara geldi.

Hürriyet Muhabiri Ahmet Ercanlar'ın geçen hafta yaptığı Fenerbahçe'deki başkanlık seçimleri ile ilgili haber sonrası kulüpten sert bir açıklama yapıldı. Bu açıklama sonrası Kaşeler'den şok bir paylaşım geldi. Kaşeler'in paylaşımına göre kulübün tepkisi sonrası Ahmet Ercanlar'a gazetesinde haber yapma izni verilmiyor!

Lig Radyo Spor yorumcusu Cüneyt Kaşeler sosyal medya hebasından yaptığı paylaşımda, 'Hürriyet gazetesinin kulüpten gelen baskılarla @chemedya ya haber yaptırmaması büyük fiyaskodur. Bunun adı işine gelmeyen haber yapan muhabiri işinden etme politikasıdır.' dedi. Ahmet Ercanlar ise bu paylaşımın altına 'Yanmaya hazırım' notunu düştü...

Ekran_Resmi_2017-11-09_14.23.51

Ekran_Resmi_2017-11-09_14.23.46

Hürriyet'in yapacağı haberleri Aziz Yıldırım mı seçiyor? ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe ahmet ercanlar cüneyt kaşeler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.