Hürriyet gazetesi bu kez de birinci sayfadan 'Asker uyuyor' mesajı verdi!

"Karargah rahatsız" haberi ile "28 Şubat" alışkanlıklarından kurtulmadığını gösteren Hürriyet gazetesi bugün de subliminal mesajlarına devam etti! Hürriyet'in birinci sayfada yer verdiği karikatüründe kamuflaj desenli bir kapı üzerinde "Lütfen rahatsız etmeyin" ifadesi yer aldı

"Karargah rahatsız" manşeti nedeniyle tüm gözlerin üzerine çevrildiği Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet gazetesinde yeni bir skandala imza atıldı.

Gazetenin birinci sayfasında Latif Demirci imzasıyla yayınlanan karikatürde subliminal mesajlar dikkat çekti.

"LÜTFEN RAHATSIZ ETMEYİNİZ"

Latif Demirci'nin çizdiği karikatürde, askeri kamuflaj desenli bir kapının tokmağına "Please do not disturb / Lütfen rahatsız etmeyiniz" yazılı uyarı levhasının asılı olduğu görülüyor.

karikatur

"KARARGAH RAHATSIZ" MANŞETİNİN ARDINDAN "ASKER UYUYOR" MESAJI!

Hürriyet gazetesi geçtiğimiz cumartesi günü, Genelkurmay Karargahı ile yapılan bir görüşmeyi "Karargah rahatsız" başlığı ile kamuoyuna sunmuştu.

Bu başlık, hem siyasi çevreler, hem de TSK tarafından sert bir dille eleştirilmişti.

Bu haber sonrasında ise gazetenin haberi hakkında Bakırköy Savcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

'Karargah rahatsız' skandalından sonra 'editoryal hata' diyerek geri adım atan Hürriyet'in bugün "Asker uyuyor" şeklinde yorumlanan karikatür hakkında ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

karikkaa

Hürriyet gazetesi bu kez de birinci sayfadan 'Asker uyuyor' mesajı verdi! ile ilgili etiketler Hürriyet asker karikatür latif demirci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.