Hürriyet FETÖ bağlantısını neden örtmeye çalışıyor?

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’un öldürülmesinin ardından Türkiye ve Rusya'dan sağduyulu açıklamalar gelirken, bugünkü Hürriyet’te skandal bir köşe yazısı yayınlandı. Murat Yetkin'in kaleminden çıkan satırlarla FETÖ’cü teröristlerin suikastle birlikte oluşturmak istediği algıya medya desteği verildi.

Türk-Rus ilişkilerinin 24 Kasım uçak krizinden sonra tekrar düzelmeye başlamasının ardından FETÖ'nün tetikçisi tarafından Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'un öldürülmesi iki ülke ilişkilerini olumsuz yönde etkilemezken, dünya şimdi FETÖ terörünün ulaşabileceği noktayı konuşuyor.

HÜRRİYET TERÖRÜN ALGI OPERASYONUNA HİZMET EDİYOR

Türkiye Halep'e insani koridorun açılması için çaba gösterdikten sonra Moskova'da İran ve Rus temsilcileri ile birlikte Suriye'deki insanlık dışı durumun düzelmesi için görüşmelere başladı. Türkiye'nin bölge barışı için gösterdiği çabayı görmezden gelerek itibarsızlaştırmaya çalışan Hürriyet Gazetesi ise yine bildiğini yaptı.

RUSYA BASININDA BİLE YER ALMAYAN İDDİALAR!

Türkiye düşmanlığı konusunda sicili oldukça kabarık olan Hürriyet Gazetesi yazarı Murat Yetkin ise yazısında bu suikasttan sonra Moskova'da yapılan Türkiye, Rusya ve İran'ın katıldığı Suriye zirvesinde, Rusya medyasına dahi yansımayan skandal iddialara yer verdi.

AMAÇ TÜRKİYE'Yİ ULUSLARARASI KAMUOYUNDA İTİBARSIZLAŞTIRMAK

Hürriyet yazarı Yetkin, Türkiye'nin bölge barışı açısından gösterdiği çabayı itibarsızlaştırarak, çok açık bir şekilde Türkiye Rusya ilişkilerini hedef alan Büyükelçi olayını hala provoke etmeye çalıştığı gözlendi. Yetkin suikastçinin FETÖ bağlantısını ise "soyut iddialar" olarak geçiştirdi.

NELER YAZDI

"Rusya'dan ağır sözler, ağır baskı" başlığını kullanan Yetkin, "Siz şimdi ona hain de deseniz, terörist de deseniz, büyükelçinin katili Mevlüt Mert Altıntaş, Ankara Emniyeti Çevik Kuvvetinde görevli bir polis memurudur; hukuka göre acı gerçek budur. Rusya, katilin arkasındaki soyut kimliklerle ilgilenmeyecek ve yetinmeyecek gibi görünüyor. Putin'in Erdoğan'dan talebinin, somut isimler ve ucu ister hükümet içine ister ABD'ye gitsin kanıtlara dayalı somut bağlantılar içerdiği anlaşılıyor." ifadelerini kullandı.

Hürriyet FETÖ bağlantısını neden örtmeye çalışıyor? ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.