Hürriyet 'Can Dündar'larını temizliyor! Tolga Tanış da kovuldu

Hürriyet Gazetesi'nde uzun süredir Washington muhabiri olarak görev yapan Tolga Tanış, gazete ile ilişiğinin kesildiğini çalışma arkadaşlarına duyurdu. Tolga Tanış son olarak büyük tepki toplayan "DEAŞ'ın Türk malı potasyum nitratları" başlıklı yazıya imza atmıştı

Yaklaşık 7 yıl Hürriyet'in Washington Temsilciliği'ni yürüten ve iki ay önce görevini Cansu Çamlıbel'e devreden Tolga Tanış, gazete ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Medyaradar'ın haberine göre, ayrılık kararını çalışma arkadaşlarına mesajla bildiren Tanış, şu ifadeleri kullandı:

"Hürriyet’ten ayrılıyorum. Sizlerle çalışmak benim için bir onurdu. Profesyonelliğiniz dışında esirgemediğiniz dostluğunuz için de sizlere çok teşekkür ederim. Bir gün tekrar yollarımızın kesişmesi dileğiyle…"

TÜRKİYE'Yİ DAEŞ'E BOMBA MALZEMESİ SATMAKLA SUÇLAMIŞTI!

Tolga Tanış, geçtiğimiz aylarda Hürriyet'te kaleme aldığı bir köşe yazısında, DEAŞ'ın patlayıcı yapımında kullandığı potasyum nitratları Türkiye'den aldığını öne sürmüştü.

Varsayımlar üzerinden yola çıkan, bu delilsiz iddialar nedeniye büyük tepki toplayan Tanış, bu yazısının ardından gazetesi tarafından kızağa çekilmişti.

Hürriyet 'Can Dündar'larını temizliyor! Tolga Tanış da kovuldu ile ilgili etiketler DEAŞ Hürriyet tolga tanış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.