Hünkar Yaman'ın eski eşi Bir Zamanlar Çukurova'da! Hayat Bilgisi'nin Panzer Emin'i geri dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova kadrosundan 3. sezonda veda eden isimlerden biri olan ve dizide Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin'in geri döneceği beklenirken gerçekleştirilen şok bir hamle izleyenleri de şaşkına çevirdi. Perçin'in eski eşi olan Altan Gördüm'ün Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosuna dahil olacağı son iddialar arasında yer aldı.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve yaşanılan ayrılıklarla sık sık gündemde yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba gibi bir transfer gerçekleşti. 4. sezonun hemen başında kadroya dahil edilen İbrahim Çelikkol’un ardından herkes Hünkar Yaman karakterinin geri döneceğini düşünürken yapımcılardan şok bir hamle geldi.

Son olarak önceki sezonlarda Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Hande Soral gibi önemli karakterlerin Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosundan ayrılması final iddiaları gündeme getirmiş ancak yeni sezonda kadroya dahil olan Çelikkol’un performansı herkesi şaşırtmıştı. Hakan Gümüşoğlu karakteriyle dizi kadrosuna katılan Çelikkol’un Hilal Altınbilek ile olan uyumu da dikkatlerden kaçmamıştı.

Hünkar Yaman'ın eski eşi Bir Zamanlar Çukurova'da! Hayat Bilgisi'nin Panzer Emin'i geri dönüyor!

Kulislerden gelen son iddiaların tamamen gerçek çıkmasıyla az da olsa Hünkar Yaman karakterini yakından takip edenler için ilginç bir haber geldi.

Vahide Perçin’in eski eşi olan ve Hayat Bilgisi dizisinde Panzer Emin karakteriyle tanınan Altan Gördüm ilerleyen bölümlerde Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosunda yer alacak.

Hünkar Yaman'ın eski eşi Bir Zamanlar Çukurova'da! Hayat Bilgisi'nin Panzer Emin'i geri dönüyor! - Resim : 2

Bunlarla birlikte son iddialardan birisi de dizide yeni ayrılıkların yaşanacağı haberi oldu. Son bölümde Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakterinin vurulmasıyla birlikte hastanede yoğun bakıma alınması kafaların karışmasına neden olmuş ve sonrasında da kalbi durmuştu.

 

Hünkar Yaman'ın eski eşi Bir Zamanlar Çukurova'da! Hayat Bilgisi'nin Panzer Emin'i geri dönüyor! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Yaman panzer emin Hayat Bilgisi vahide perçin altan gördüm
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.