Hünkar Yaman Sonunda Geri Dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Senaryo Değişecek! İşte Yeni Kadro

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Hünkar Yaman karakteriyle bir türlü yerinin doldurulamadığı Vahide Perçin yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Şu sıralarda oldukça heyecanlı görünen usta oyuncunun böyle bir karar alması hayranlarını da oldukça sevindiriyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakteriyle bir kez daha herkesi kendisine hayran bırakan Vahide Perçin etkili bir kadın hikayesi ile yeniden geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Son oynadığı dizide bir türlü yerinin doldurulamadığı görünen usta ismin yeni dizisinde de yine büyük bir ses getirmesi bekleniyor.

Hünkar Yaman Sonunda Geri Dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Senaryo Değişecek! İşte Yeni Kadro

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hemen ardından bambaşka bir yapımla yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Perçin bir süredir sağlık sorunları ile başı dertte olsa da birçok yapımdan teklif aldığını sonunda doğruladı.

Hayranları da usta sanatçıyı yeniden ekranlarda görmek isterken sonunda sevindiren haber geldi. Güçlü bir kadın hikayesi ile geri dönmeye hazırlanan Vahide Perçin’in Tims&B firması ile masaya oturduğu ve her konuda anlaştığı iddia edildi.

Hünkar Yaman Sonunda Geri Dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Senaryo Değişecek! İşte Yeni Kadro - Resim : 2

Dizinin senaryosu hakkında çalışmaların devam ettiği ancak Perçin’in yeniden ekranlara geri dönmesi adına görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtilirken sanatçının hayranları ise şimdilerde bu yeni yapım hakkında detayların da ne zaman ön plana çıkacağını merak etmekte.

Hünkar Yaman Sonunda Geri Dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Senaryo Değişecek! İşte Yeni Kadro ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova vahide perçin Hünkar Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.