Hülya Polat kimdir, nerelidir? Evli mi?

Hülya Polat kimdir,nerelidir merak ediliyor. Son zamanlarda seslendirdiği türküleri ile seyircilere eğlenceli vakit geçiren Hülya Polat’ın hayatını derledik.

Sevilen ses sanatçısı Hülya Polat uzun aradan sonra şarkılarını seslendirdi. Kulakların pasını atan başarılı ses sanatçısı Hülya Polat Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında en sevilen şarkılarını seslendirdi. Hayatı merak edilen Hülya Polat kimdir,nerelidir sizler için derledik.

Hülya Polat kimdir?

Hülya Polat Rizelidir. 6 çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olan Hülya Polat, 1969 yılında doğmuştur. Müzik kariyerine ise1996 yılında adım atmıştır. İlk kez Rize'de Karadeniz Müziği üzerine yayın yapan bir radyoda türkü okumaya başlayarak sesini duyuran Hülya Polat daha sonra babasının sahne yasağı nedeniyle ilk şarkılarını sadece kasete okur ve sahneye alamaz.

Hülya Polat kimdir, nerelidir? Evli mi?

Hülya Polat’ın ilk kaseti “Kurban Olduğum” olmuştur. Hülya Polat’ın merak edilen özel hayatına dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Hülya Polat Şarkıları

Kızlar Ağası

Ben Kaymaklı Pastayım

Kurban Olduğum

Mektup

Pusula

Haye Haye

Niye Utaniyisun?

Koçari 

Rino

Aha 

Hülya Polat kimdir, nerelidir? Evli mi? ile ilgili etiketler Hülya Polat kimdir nerelidir Hülya Polat evli mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.