Hülya Koçyiğit'ten duygusal Kartal Tibet paylaşımı!

Yeşilçam'ın duayen ismi Kartal Tibet 83 yaşında hayatını kaybetti. Sanat dünyasını yasa boğan bu ayrılık sonrası sanatçı dostaları da Kartal Tibeti unutmadı. Birçok filmde birlikte rol aldığı Hülya Koçyiğit'ten duygusal bir paylaşım geldi.

Yüzlerce filme senarist, yönetmen ve oyuncu olarak imza atan Yeşilçam'ın unutulmaz jönü Kartal Tibet 83 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölümü tüm sanat camiasını yasa boğarken birlikte sayısız filmde oynadığı Hülya Koçyiğit duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Usta ismin ölüm haberinden sonra birçok filmde başrolü paylaştığı Hülya Koçyiğit'i de derinden sarstı. Yeşilçam'ın en romantik çiftlerinden olan, her filmde aşklarıyla gönlümüzde yer edinen Kartal Tibet ve Hülya Koçyiğit normal hayatta da çok iyi arkadaştı.

samimiyet/yeşilçam panosundaki Pin

Hülya Koçyiğit usta ismin ölüm haberini alır almaz, bir film karesini paylaşarak rol arkadaşına, dostuna acıklı bir mesajla veda etti.

İşte yürek burkan o paylaşım:

"Türk sinemasının usta ismi Kartal Tibet'i, arkadaşımı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Onunla birçok filmde rol arkadaşı olmanın dışında ailecek birçok güzel anıyı da paylaştık. Türk sinemasından hem oyuncu hem yönetmen olarak senin gibi usta bir isim; hayatımızdan senin gibi bir arkadaş, kardeş, dost geçtiği için sonsuz şükürler olsun. Ruhun şad olsun benim canım arkadaşım. Hepimizin başı sağolsun. Tüm sevenlerine sabır dilerim."

Hülya Koçyiğit'ten duygusal Kartal Tibet paylaşımı! - Resim : 2

Hülya Koçyiğit'ten duygusal Kartal Tibet paylaşımı! ile ilgili etiketler Kartal Tibet Hülya Koçyiğit
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.