Hülya Koçyiğit'ten 51 yıl sonra gelen itiraf!

Hülya Koçyiğit, bir filminin çekimlerinde kör olmaktan son anda kurtulduğunu söyledi. Rabia Hatun filminde ise partneri Hüseyin Peyda'nın tek gözünü kaybettiğini anlattı.

Hülya Koçyiğit, 1969 yılında çekilen ‘Rabia Hatun’ filminin çekimlerinde kör olmaktan son anda kurtulduğunu anlattı. Çekimler esnasında aydınlatma için kullanılan ultraviyole ışınlarını koruyan cam kırılınca saatlerce zararlı ışınlara maruz kalan Koçyiğit, gece boyu sıkıntı yaşadığını söylerken rol arkadaşı Hüseyin Peyda’nın ise tek gözünü kaybettiğini söyledi. Mother’s Life dergisine röportaj veren oyuncu, “Eve gittiğimde bir müddet sonra görememeye başladım. Bir yandan büyük bir acı çekiyorum, bir yandan da görememenin verdiği panik içindeyim; kör mü oldum korkusu yaşıyorum… Gecenin bir yarısı gittiğimiz doktor, bir süre sonra yeniden görebileceğimi söyledi” dedi.

Hülya Koçyiğit'ten 51 yıl sonra gelen itiraf!

 

 

 

Hülya Koçyiğit'ten 51 yıl sonra gelen itiraf! ile ilgili etiketler Hülya Koçyiğit
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.