Hülya Avşar'ın tacı neden alındı? Hülya Avşar'ın güzellik tacına ne oldu?

Hülya Avşar'ın tacı neden alındı merak ediliyor. STAR TV ekranlarında başlayan İbo Show'un 2. bölümüne konuk olan Hülya Avşar'ın Türkiye güzellik tacının elinden alındığı konusu gündeme geldi. Peki, Hülya Avşar'ın tacıne ne oldu?

Hülya Avşar'ın tacı neden alındı araştırılıyor. İbo Show 2. bölüme konuk olan ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın güzellik tacına ne oldu? İşte detaylar..

HÜLYA AVŞAR'IN TACI NEDEN ALINDI?

Hülya Avşar adını herkes ilk olarak 1982 yılında bir gazetenin düzenlediği güzellik yarışmasında duydu. O gece kraliçe seçildi Avşar.. Eğer iki gün sonra daha önce evlenip boşandığı ortaya çıkıp da tacı elinden alınmasaydı belki de çoktan Türkiye'nin eski güzelleri arasında tarihin tozlu sayfalarında bir anı olarak kalacaktı.

Ama öyle olmadı. Avşar yarışmanın en önemli kurallarından birini ihlal etmişti. Çok genç yaşta evlenip boşandığını gizlemişti. Kraliçeliği sadece iki gün sürdü. Sonra tacı elinden alındı.

Hülya Avşar'ın tacı neden alındı? Hülya Avşar'ın güzellik tacına ne oldu? ile ilgili etiketler Hülya Avşar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.