Hülya Avşar'ın 'demode' sözüne Gülben Ergen'den bomba yanıt

Önceki akşam Akmerkez’deki bir eczanede görüntülenen Gülben Ergen gözlerinden ameliyat olduğunu söyleyerek her şeyin yolunda gittiğini belirtti. Ergen, kendisini 'demode' sözüyle eleştiren meslektaşı Hülya Avşar ile ilgili bomba bir açıklamada bulunarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. İşte detaylar...

Hülya Avşar'ın (58), dijital bir platformda yayınlanan programda meslektaşı Gülben Ergen (49) ile ilgili yaptığı konuşmalar magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı. Avşar kullandığı ifadelerinde, "Gülben Ergen ile düet yapmak mı, tenis maçı yapmak mı?" sorusu karşısında esprili bir yanıt vererek teniste kendisinin rakibi bile olmayacağından söz etmişti.

Avşar daha sonrasında Ergen için ‘Demode’ ifadelerini kullanmıştı. Buna kısa bir süre sonra yanıt veren Gülben Ergen ise Kıbrıs konserinden bir fotoğraf paylaşarak üstüne "Bana sallamak bir demode olamadı gitti" mesajını yazmıştı.

gülben ergen


'HÜLYA AVŞAR BENİ HEYECANLANDIRMIYOR'

Önceki akşam Akmerkez’de görüntülenen Ergen, gözlerinden ameliyat olduğunu söyleyerek her şeyin yolunda gittiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Gülben Ergen, Hülya Avşar ile ilgili sorulara, "He he! Hülya Avşar beni heyecanladırmıyor" diyerek Hülya Avşar’ı ti'ye aldı. Oldukça neşeli olduğu görülen Ergen muhabirlerin “Estetik var mı?” sorularına “Bütün fotoğraflarımı yanyana koyun, bende estetik yok. Karşı değilim gerektiğinde yapılabilir bende cilt bakımı var.“ dedi.


'BEN KARŞISINDAKİNİ ÇATLATAN BİRİYİM'

Geçtiğimiz günlerde 'İşin Aslı' programına konuk olan Gülben Ergen, Hülya Avşar'ın 'Demode' çıkışına şöyle yanıt vermişti: 'O iyi bir pas olsaydı güzel bir gol olurdu. Ben 6 ayda bir kendini cilalayan bir kadınım. Bunlara cevap vermek bir çaba olur. Çünkü ben kendini yenileme konusunda karşısındakini çatlatan biriyim. Tabii ki demode değilim.'

 

 

Hülya Avşar'ın 'demode' sözüne Gülben Ergen'den bomba yanıt ile ilgili etiketler Gülben Ergen Hülya Avşar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.