Hülya Avşar'dan Yeşilçam'ın yıldızlarına dair olay açıklama!

Oyuncu Hülya Avşar her hafta ünlü bir ismi ağırladığı televizyon programında Türk sinemasının dört yapraklı yoncasıyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Türk sinemasına damga vuran Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın’la ilgili bir itirafta bulunan Hülya Avşar ne kadar vefalı ve duyarlı bir isim olduğunu gösterdi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan programında ‘Dört yapraklı yonca’ya hayran olduğunu söyleyen Avşar; “İzin versinler, onların evine temizliğe giderim” şeklinde bir açıklamada bulundu.

sinema

HÜLYA AVŞAR SHOW

Star TV'de cuma gecesi ekrana gelecek olan Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne bu hafta şarkıcı Bengü konuk oldu.

Programın çekimi öncesi kuliste Bengü ile stüdyoya yürüyen Hülya Avşar, konuklarının kendisinden neden korktuklarına bir anlam veremediğini söyledi. Avşar Kızı, "Benden niye korkuyorlar, anlamadım?" dedi.

Bengü ile pek fazla bir samimiyetinin olmadığını söyleyen Hülya Avşar, program sonrasında samimiyetlerinin artacağını söyledi.

Hülya Avşar'dan Yeşilçam'ın yıldızlarına dair olay açıklama! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Bengü Fatma Girik Türkan Şoray bir hülya avşar sohbeti dört yapraklı yonca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.