Hülya Avşar'dan şaşırtan 'cinsel yönelim' açıklaması!

57 yaşındaki ünlü sanatçı Hülya Avşari gazetecilerin özel hayatıyla ilgili yönelttiği soruları yanıtladı. İlişkileri bakış açısı hakkında da açıklamalar yapan Avşar, "Ben sapyoseksüelim" açıklamasıyla şaşırttı.

Masumiyet dizisiyle ekrana dönen Hülya Avşar, bir hastanede arkadaşını ziyaret etti. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Avşar, hayatına kimseyi sokmamasının sebebini de anlattı.

'KAFAMA GÖRE BİRİSİ ÇIKARSA FLÖRT EDEBİLİRİZ'

"Ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk sabuk bir hayat yaşayacaksın, ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin. Bir de ben çok alıştım, özgürlük çok güzel bir şey" diyen Avşar, sözlerine şu şekilde devam etti:

Hülya Avşar'dan şaşırtan 'cinsel yönelim' açıklaması!

"Para, aşk, yakınlaşmalar... Bence özgürlük dünyanın en büyük mutluluğu. Bundan sonra kalk evlen... Onları unutun. Kafama göre birisi çıkarsa flört edebiliriz, hayatı yaşayabiliyoruz. Kızımı büyüttüm, herkesin kendine göre bir hayatı var."

Güçlü kadın olmak güzel bir şey de erkek de güçlü olmalı. Ben sapyoseksüelim zaten. Kesinlikle zeka. Zeka benim için büyük bir güç.

Bunların hepsini bir araya getirecek biri varsa bana haber verin. Var tabii öyle karşıma çıkmış olanlar. Kaya'nın zekası mesela, müthiştir."

SAPYOSEKSÜEL KİME DENİR?

Sapyoseksüel, zekâyı ve zihinsel fonksiyonları fiziksel özelliklerden daha önemli bir cinsel çekim aracı olarak gören kişilere denir.

 

Hülya Avşar'dan şaşırtan 'cinsel yönelim' açıklaması! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Sapyoseksüel sapyoseksüel ne demek
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.