Hülya Avşar'dan meslektaşlarının sahne kıyafetlerini eleştiren İzzet Yıldızhan'a: 'Demokrasi var!'

Geçtiğimiz haftalarda ''Gerekirse simit yenecek ama bu günler kolay atlatılacak'' şeklindeki ülkenin ekonomisi hakkında yaptığı yorumla gündem olan Hülya Avşar, meslektaşı İzzet Yıldızhan'ın ''Sahneye külotla çıkmasınlar'' şeklindeki sözleri karşısında ''İsteyen çıkabilir. Demokrasi var'' dedi.

Simit açıklamasıyla büyük tepki gören Hülya Avşar önceki gün Tarabya'da görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avşar yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. İzzet Yıldızhan'ın kadınların sahne kıyafetleriyle ilgili söylediği "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklamasına tepki gösterdi.


Kadın meslektaşlarının abartılı kıyafetlerini eleştiren İzzet Yıldızhan'ın açıklamalarına Hülya Avşar şu yanıtı verdi:

“O zaman sosyal medyaya da televizyona bakmayacaklar. Dünyadaki sanatçılara da bakmayacaklar. Aykırıysa o zaman bunlara bakmakta günah! Bunlar saçma sapan şeyler ya. Böyle bir şey olabilir mi? Herkes istediği gibi davranabilir. Ben buna cevap vermek bile istemiyorum. Sahne şov yeri zaten, ben çok beğeniyorum. İsteyen çıkabilir. Demokrasi var”


SAHNE KOSTÜMÜ HAYRANLARI TARAFINDAN BEĞENİLDİ

Öte yandan, dün akşam İstanbul Maslak’ta bulunan Yeni Gazino’da sahne alan Hülya Avşar derin göğüs dekolteli siyah elbisesiyle büyük beğeni topladı. Konser'den karelerini Instagram hesabından paylaşan Avşar'a takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı. Geniş repertuarı ile dinleyicisine muhteşem bir gece yaşatan Avşar şıklığı ile göz doldurdu.

Hülya Avşar'dan meslektaşlarının sahne kıyafetlerini eleştiren İzzet Yıldızhan'a: 'Demokrasi var!'

 

Hülya Avşar'dan meslektaşlarının sahne kıyafetlerini eleştiren İzzet Yıldızhan'a: 'Demokrasi var!' ile ilgili etiketler Hülya Avşar İzzet Yıldızhan Konser sahne kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.