Hülya Avşar'dan Erol Köse'ye: 'Oyarım seni!'

Uzun bir aranın ardından İstanbul’da sahne alan Hülya Avşar, kendisini izlemeye gelen konuklar arasındaki Erol Köse’ye takıldı. Avşar, “Geçse de Gençlik Çağım” şarkısını söylerken gördüğü Erol Köse’ye “Sen şimdi Hülya Avşar, sonunda itiraf etti, gençlik çağının geçtiğini yazarsın, bir yaz oyarım seni” demesi dikkat çekti.

Uzun bir aradan sonra İstanbul'da sahneye çıkan Hülya Avşar, 30 yıllık repertuvarında yer alan şarkıları kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi.


SAHNEDEN EROL KÖSE'YE TAKILDI

“Geçse de Gençlik Çağım” şarkısını seslendirdiği sırada kendisini izlemeye gelen TGRT Haber’de ekranlara gelen Bilmedikleriniz programının sunucularından zaman zaman kendisini eleştiren Erol Köse’ye takılmayı da ihmal etmedi.

Avşar, Köse’ye: “Sen şimdi Hülya Avşar, sonunda itiraf etti, gençlik çağının geçtiğini yazarsın, bir yaz oyarım seni” derken Köse, “Asla, Hülya Avşar bir tane” diye yanıt verdi.

Hülya Avşar'dan Erol Köse'ye: 'Oyarım seni!'

Öte yandan ünlü sanatçı, sahnedeki performansı kadar iddialı kıyafetiyle de dikkat çekti. Hülya Avşar sahneye, derin sırt dekolteli kıyafetiyle çıkarırken, “Artık Sevmeyeceğim”, 30 yıllık repertuvarında yer alan şarkıları kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi. “Geçse de Gençlik Çağım” gibi şarkıları kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi.

Hülya Avşar'dan Erol Köse'ye: 'Oyarım seni!' ile ilgili etiketler Hülya Avşar Erol Köse Konser sahne kostüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.