Hülya Avşar'dan Acun Ilıcalı'ya: Sana uyuz oldum

Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'ya 'Sana uyuz Oldum' dedi. Hülya Avşar TV 8'de yeni yayınlanacak programında Acun Ilıcalı için "Sen benim patronum olduğun zaman sana gıcık oldum" dedi. Hülya Avşar "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programı ile ekranlara geri dönüyor? Hülya Avşar Acun ılıcalı'ya programında ne dedi? Acun Ilıcalı 'uyuz oldum' itirafına ne tepki verdi?

Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'ya 'Sana uyuz oldum' dedi sosyal medya yıkıldı.Hülya Avşar 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programında Acun Ilıcalı'yı konuk edecek. Programın tanıtım fragmanında Hülya Avşar Acun Ilıcalı'ya 'Sana uyuz oldum' dedi. Acun Ilıcalı Hülya Avşar'ın bu sözlerine ne cavap verdi? İşte 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programı ve Hülya Avşar, Acun Ilıcalı arasında geçen diyalog...

Hülya Avşar TV8'de daha önceden yayınlanan ve birçok ünlü ismin konuk olduğu "Bir Hülya Avşar Sohbeti" ekranlara geri dönüyor. Progamın ilk bölümünde Hülya Avşar'dan Acun Ilıcalı'ya şok eden sözler geldi. Avşar Ilıcalı'ya 'Uyuz Oldum' dedi.

Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin İlk Konuğu Acun Ilıcalı! İşte ilk Fragmanı

TV8'de Bir Hülya Avşar Sohbeti programı ne zaman başlıyor?

TV8'de Hülya Avşar'ın sunduğu ve daha önceden Arda Turan gibi yıldız futbolcuların dışında sanat dünyasından ünlü isimlerinin konuk alındığı "Bir Hülya Avşar Sohbeti." programı ekranlara geri dönüyor.

Hülya Avşar'ın sunumuyla TV8'de yeniden ekranlara geri dönecek olan programda Avşar'ın ilk konuğu TV8'in sahibi Acun Ilıcalı olacak. Hülya Avşar konuklarını bundan önceki programlarda fazlasıyla terleten ve kimsenin sormaya cesaret edemeyeceği soruları yöneltiyordu. Hülya Avşar'ın, Acun Ilıcalı'yı konuk ettiği ilk bölümün fragmanı yayınlanırken son derece çarpıcı diyaloglar tanıtım fragmanında yayınlandı.

TV8'de Acun Ilıcalı ile birlikte "Yeteneksizsiniz Türkiye, O Ses Türkiye" gibi birçok projede beraber yer alan Hülya Avşar, ilk bölümde yakın dostu Acun Ilıcalı'yı konuk etti.

hlya_avar_acun_lcal

Hülya Avşar: Patron olduğunda sana gıcık oldum

Hülya Avşar, Acun Ilıcalı ile yaptığı sohbette, "Sen benim patronum olduğun zaman sana gıcık oldum" itirafında da bulundu." Acun Ilıcalı ise "Ben gidip sokakta veya başka bir yerde midye yiyen adamım. Böyle biriyim. Sen bilmezsin. Sen sosyetiksin." cümlesine bozulan Hülya Avşar ile Acun Ilıcalı arasında tatlı sert bir sohbet başladı.

Hülya Avşar: Cebinde hiç para görmedim

Hülya Avşar ile Acun Ilıcalı arasında geçen en dikkat çekici diyaloglardan biri ise Avşar'ın, serveti fazlasıyla merak edilen Ilıcalı'ya "Senin cebinde hiç para görmedim." ben demesi oldu. Acun Ilıcalı ise bu söze gülümseyerek yanıt verdi.

Hülya Avşar'dan Acun Ilıcalı'ya: Sana uyuz oldum ile ilgili etiketler Hülya Avşar Acun Ilıcalı uyuz oldum bir hülya avşar sohbeti sana uyuz oldum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.