Hülya Avşar, Yavuz Bingöl'ü neden reddetti?

Hülya Avşar ile Yavuz Bingöl, 2011’de ‘72. Koğuş’ adlı sinema filminde başrolü paylaşmıştı.

Posta'nın haberine göre, ikilinin 6 yıl aradan sonra yine beyazperdede buluşacağı iddia edildi. Yavuz Bingöl çekimleri Ocak’ta başlayacak ‘Şef’ için Hülya Avşar’a teklif götürdü. Ancak Avşar eski partnerine “Hayır” dedi.

BABAANNE OLMA İSTEMEDİ

İddialara göre 54 yaşındaki Hülya Avşar’a, Berlin in Berlin filmi için Sinan Çetin şu teklifte bulunmuştu: “Filmin ikincisini çekeceğim. Sen de babaanneyi oyna.” Hülya Avşar bu teklife de 'kesinlikle hayır' demişti.

hulya-avsarin-oyunculuguna-sapka-cikardigimiz-10-film_131417349192268563

İlk filmde Hülya Avşar cesur sahneleri ile ses getirmişti.

Avşar, geçen hafta kendi programında yaptığı açıklama ile gündeme oturmuştu. Avşar'ın 'Erkekler eğer arada bir eşlerine çaktırmadan bir şeyler yaparlarsa o evlilikler yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler. Bir erkek arada bir karısına çaktırmadan yapmak zorunda' sözlerini Demet Akalın ve Deniz Akkaya ağır eleştirmişti.

Hülya Avşar, Yavuz Bingöl'ü neden reddetti? ile ilgili etiketler Hülya Avşar Yavuz Bingöl Sinan Çetin Demet Akalın Deniz Akkaya berlin in berlin şef babaanne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.