Hülya Avşar 'simit' açıklamasının ardından kendisiyle dalga geçenler için bakın neler söyledi

Ülkede yaşanan son ekonomik gelişmelerin ardından "Gerekirse simit yeriz ve bu zor günleri atlatırız" şeklinde bir açıklamada bulunan Hülya Avşar, kendisini eleştirenlere tepki gösterdi. 58 yaşındaki sanatçı, son dönemde sahne kostümleriyle eleştiri oklarının hedefi olan şarkıcı Gülşen'e de destek verdi.

Önceki gün Yeniköy'de görüntülenen Hülya Avşar, gazetecilerin "Gerekirse simit yer, bu zor günleri atlatırız'' sözleriniz çok tartışıldı. Hatta mangalda simit kızartarak sizinle dalga geçenler oldu. Onlarla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Sazanlar diyorum, başka bir şey demiyorum."


GÜLŞEN'E DESTEK VERDİ

Kıyafetleri ve sahne dansıyla çok cesur ve iddialı bulunan Gülşen için ise Avşar, "Gülşen sonuna kadar haklı. Tamamen kendi insiyatifinde her şey, kimse karışamaz. Sahne şov yeridir. Gülşen'in de vücudu çok güzel, şarkıları güzel, sesi güzel, kendi güzel. Ben açıkçası, 'Of, bu ne güzel görüntü' dedim ama bazı insanlara fazla gelmiş olabilir." ifadelerini kullandı.

 

''BANA İZZET YILDIZHAN'I SORMAYIN''

Hülya Avşar kendisine İzzet Yıldızhan'ın olay olan 'külot' açıklaması sorulması üzerine ise "Aman aman aman, bana onu sormayın" diyerek yorum yapmaktan kaçındı.

 

Hülya Avşar 'simit' açıklamasının ardından kendisiyle dalga geçenler için bakın neler söyledi ile ilgili etiketler Hülya Avşar Gülşen İzzet Yıldızhan simit
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.