Hülya Avşar konuğu olduğu Tolga Çevik'i kırbaçladı!

Yıllardır doğaçlama oynadığı oyunlarla ekranlarda olan Tolga Çevik yeni programı 'Tolgshow' ile sevenleriyle buluşuyor. Çevik'in ilk konuğu ise sanatçı Hülya Avşar oldu.

İki bölümden oluşan ve ilk bölümünde her hafta sahnede bir sürpriz konuk ağırlayan 'Tolgshow', izleyiciye talk show ile ilgili bugüne kadar bildiği bütün ezberleri bozduruyor. Gizemli yönetmenin yanı sıra bu kez ünlü konukları ile de mücadele eden ‘Arkadaşım’ın yaşadıkları izleyicileri kahkahaya boğuyor.

"UZUN ZAMAN OLMUŞTU..."

Tolgshow’un ilk bölümünde Hülya Avşar, elinde kırbaçla Tolga Çevik’in üzerine yürürken, elbise askılarından yaptığı boynuzları kafasına takıp “Uzun zaman olmuştu, hatırladığım iyi oldu” dedi.

Eğlenceli sohbet sırasında Avşar’ı susturamayan ve bir türlü konuşmaya fırsat bulamayan Çevik, boynuzları işaret ederek, “Bana sıra vermiyor ki, sebebini şimdi anladım” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde sahnelenen ve biletleri kapalı gişe satılan 'Tolgshow' programı, 30 Aralık akşamı ilk bölümüyle FOX’ta yayınlanmaya başlayacak.

Hülya Avşar konuğu olduğu Tolga Çevik'i kırbaçladı! ile ilgili etiketler Hülya Avşar tolgshow Tolga Çevik kırbaç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.