Hülya Avşar hızını alamadı! Tokadı hastanelik etti

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Masumiyet dizisinin çekimleri sırasında seti durduracak bir olay yaşandı. Dizide 'Hale Ilgaz' karakterini canlandıran Hülya Avşar, yanlışlıkla rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu'nun çenesini çıkardı.

Hülya Avşar, başrolünü oynadığı 'Masumiyet' dizisinde senaryo gereği Ertuğrul Postoğlu'na tokat attı. Rolüne kendini fazla kaptıran Avşar, attığı tokatta hızını alamayınca olanlar oldu.

ÇENE KEMİĞİ ÇIKTI!

Avşar'ın tokadının ardından Ertuğrul Postoğlu'nun çene kemiği çıktı. Acı içinde kıvranan 54 yaşındaki oyuncu, hemen hastaneye kaldırıldı.

Hülya Avşar hızını alamadı! Tokadı hastanelik etti


Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre; Rol arkadaşından defalarca özür dileyen Hülya Avşar, meslektaşını, kuzeni Dr. Erol Avşar'ın çalıştığı hastaneye götürdü.

TEDAVİSİ BİRKAÇ GÜN SÜRECEK

Olaydan sonra 'Masumiyet' seti mecburen durmak zorunda kaldı. Hastanede tedavisi yapılan Ertuğrul Postoğlu, birkaç gün sonra sete dönebilecek.

Hülya Avşar hızını alamadı! Tokadı hastanelik etti - Resim : 2

 

Hülya Avşar hızını alamadı! Tokadı hastanelik etti ile ilgili etiketler Hülya Avşar Fox TV Ertuğrul Postoğlu Masumiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.