Hülya Avşar Gülben Ergen'e salladı! Avşar Kızı'nın "Rakip bile olamaz" dediği Gülben küplere bindi!

Hülya Avşar yine gündemi belirledi. Katıldığı bir programda "Gülben Ergen ile düet yapmak mı, tenis oynamak mı" sorusuna verdiği "Demode" yanıtı sonrası Gülben Ergen küplere bindi.

Gülben Ergen sosyal medya hesabından Avşar Kızı'na sert cevap verdi. Hülya Avşar'ın dijital bir platformda katıldığı programda kendisine yöneltilen Gülben Ergen sorusuna verdiği "Demode" yanıtıyla şimşekleri üzerine çekti.

"GÜLBEN ERGEN RAKİBİM DEĞİL"

Avşar, kendisine yöneltilen "Gülben Ergen ile düet yapmak mı, tenis maçı yapmak mı" sorusuna önce esprili bir ifade ile rakip bile olamayacağını söyledi. Daha sonra Ergen ile uğraşmanın "Demode" olduğunu açıkladı.

3239325_6f73f6bee2500bb39afdf3223c183b77_640x640

Bunun üzerine Gülben Ergen tarafından yanıt gecikmedi. Ergen, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına düştüğü notta, "Karşısındakini değersizleştirme çabasının kendine bir şey katmayacağını bilen değerli kadınlar onlar. O yüzden bu kadar gerçek ve içten sarıp sarmalıyorlar." dedi.

üüa

Ergen daha sonra ise "Bana sallamak bir demode olamadı gitti" yorumunda bulundu.

 

Hülya Avşar Gülben Ergen'e salladı! Avşar Kızı'nın "Rakip bile olamaz" dediği Gülben küplere bindi! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Hülya Avşar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.