Hülya Avşar Fatma Girik'ten öyle bir tokat yemiş ki! Dayı Şov'da Avşar'dan yüzyılın itirafı geldi!

Hülya Avşar katıldığı Dayı Şov'da Fatma Girik'ten yediği tokatı itiraf etti. Sette parmağının çıkmasına neden olan kavgayı anlatan Avşar Kızı, dayak yiye yiye atmayı da zamanla öğrendiğini söyledi. Dünyaca ünlü yıldız Ricky Martin'in poposunu ellediği anısı ile ilgili de konuşan Avşar, gelecek yıl müzikal bir projede yer alabileceğinin sinyallerini de verdi.

Gain Tv'de yayınlanan Dayı Şov'a katılan Türkiye'nin taçsız kraliçesi Hülya Avşar, meslek sırlarını paylaştı. Bilinen hınzır tavrıyla Dayı'yı da mahçup eden Avşar Kızı, Fatma Girik'ten yediği tokatı itiraf etti. "Hayatım boyunca filmlerde o kadar çok tokat yedim ki yiye yiye atmayı da öğrendim" dedim.

HÜLYA AVŞAR FATMA GİRİK'TEN TOKADI YEMİŞ!

Kardeşleriyle "Üşütükler" adlı bir whatsapp grubu kurduklarını anlatan Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar'ın Dayı Şovu izlerken neler yazdığını da açıkladı.

Dayı Şov geçtiğimiz hafta Okan Bayülgen'i bu hafta ise Hülya Avşar'ı konuk etti. Arkadaşlarının genellikle tenis ve spor camiasından olduğunu anlatan Avşar, Dayı'ya "Bekar mısın" diye sordu. Bekarım yanıtını alaınca espriyi patlatan Hülya Avşar, "Ben de bekarım, hayatımda kimse yok" dedi.

Masumiyet dizisindeki rol arkadaşı Ertuğrul Postooğlu'na attığı tokatın hatırlatılması üzerine," İnsan kıyamıyor tabi rol arkadaşına tokat atmaya ama yiye yiye zamanlar atmayı da öğreniyorsunuz" dedi. Bir gün sette Fatma Girik'ten tokat yediğini ve bu tokatın üzerinde parmağının çıktğını itiraf eden Hülya Avşar, "buna benzer çok şey yaşadım" ifadelerini kullandı.

Ricky Martin ile yaşadığı popo elleme anısının sorulması üzerine, o gün eve giderken çok korktuğunu eşi Kaya Çilingiroğlu'na, "Ben bugün bir şey yaptım, Ricky Martin'in poposunu elledim" dediğini söyledi. Bunun üzerine Çilingiroğlu'nun önce bir duraladığını daha sonra ise "Ne yapalım iş icabı olmuştur" yanıtını verdiğini söyledi.

Hülya Avşar Fatma Girik'ten öyle bir tokat yemiş ki! Dayı Şov'da Avşar'dan yüzyılın itirafı geldi! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Fatma Girik dayı şov
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.