Hülya Avşar coştu: Vay be, analar neler doğuruyor!

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün kızı Zehra Öilingiroğlu’yla İstinye Park’ta yemek çıkışı görüntülendi.

Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Hülya Avşar, ‘Hamileyim’ esprisi sonrasında gelen yorumlar karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini itiraf etti. Avşar konuyla ilgili olarak: “Bir şaka yapalım dedik, ortalık karıştı. Cinsiyetini soranlar bile oldu. Bir de ‘Ülkeyi terk edecekmiş' dediler. Ben bu ülkede kalıp onları kovacağım!” şeklinde konuştu.

"ANALAR NELER DOĞURUYOR!"

Tarkan’ın yılbaşında alacağı 1.2 milyon liralık ücret içinse “Vay be, analar neler doğuruyor! Allah daha çok versin ama verenler düşünsün” dedi.

KIZI ZEHRA’YA GÜVENİ TAM

Birlikte reklam filminde rol aldığı kızı Zehra hakkında da konuşan Avşar, “Zehra’ya her zaman ‘Gez kızım’ diyorum ama her şeyin dozunda olmasını istiyorum. O da beni yormuyor” dedi.

“Sizi erkek arkadaşıyla tanıştırırsa tepkiniz ne olur?” sorusunaysa “Ciddi düşündüğü birini tanıştırır diye düşünüyorum. Kızıma sonuna kadar güveniyorum. Arkadaşları olacak, gezip tozacak, ben izin veriyorum’’ yanıtını verdi.

zehra

Hülya Avşar coştu: Vay be, analar neler doğuruyor! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Zehra Çilingiroğlu hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.