Hülya Avşar bu sözlerle tüm sanat camiasını karşısına aldı!

Son günlerde yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Hülya Avşar, geçtiğimiz akşam muhabirlere söylediği sözlerle yine çok konuşulacağa benziyor.

Geçtiğimiz günlerde 'Hamileyim' açıklamasıyla magazin gündemine oturan Hülya Avşar, daha sonra bu sözlerini yalanlamış, şaka yaptığını belirtmişti. Avşar, yine çok konuşulacak sözlere imza attı.

Gittiği her mekanda muhabirlerin yakın takibinde olan Hülya Avşar, Tarabya’daki bir restorandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü sanatçı, “Aile Arasında” ve “Deliha 2” filmlerini izlediğini, yakında da “Arif v 216”ya gideceğini söyledi.

"BENİM SANAT CAMİASINDAN ARKADAŞIM YOK"

Hakkında, Megastar Tarkan'la küs olduğuna dair haberler çıkan Hülya Avşar, Demet Akalın’la başlayan magazin dünyasındaki sürpriz barışmalar akımı hatırlatıldığında ilginç bir açıklama yaptı:

“Ben kimseyle küs değilim ki. Daha doğrusu kimseyle görüşmüyorum. Benim sanat camiasından arkadaşım yok. Özellikle istemiyorum. Olmaz! Olmaması da lazım zaten. Normal değil öyle bir ilişki. Sanat camiasındaki arkadaşlıklar normal değil.”

Hülya Avşar bu sözlerle tüm sanat camiasını karşısına aldı! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Star TV show bir hülya avşar sohbeti proğram Açıklama sanat camiası aile arasında arif v 216
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.