Hülya Ağansoy kimdir? Neden öldü? Hastalığı neydi?

Hülya Ağansoy kimdir? Yeraltı dünyasının sırlarına hakim olan Hülya Ağansoy öldü.Yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy'un ölüğm haberini Ağansoy'un ailesi Facebook'tan duyurdu. Peki Hülya Ağansoy kimdir?

Hülya Ağansoy kimdir? Geln son dakika haberine göre, Hülya Ağansoy öldü. Ağansoy’un yaşamını yitirmesini oğlu Kürşad ve Kızı Asena Melike Ağansoy, Hülya Ağansoy’un Facebook hesabında paylaştılar.

HÜLYA AĞANSOY KİMDİR?

Hülya Ağansoy, yeraltı dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşiydi.Hülya Ağansoy,evliliği süresince 40 yıl yeraltı dünyasının bir çok olayına şahitlik etti.Hülya Ağansoy'un  2 çocuğu var. Hülya Ağansoy'un oğlunun ismi Kürşad, kızının ismi ise Asena Melike'dir.

Hülya Ağansoy kimdir? Neden öldü? Hastalığı neydi?

SuperHaber'den Mevlüt Yüksel'in haberine göre, Hülya Ağansoy’un yaşamını yitirmesini oğlu Kürşad ve kızı Asena Melike Ağansoy, Hülya Ağansoy’un kendi Facebook sayfasından paylaştılar.

Kanser hastalığı ile mücadele ettiği öğrenilen Hülya Ağabsoy, eşi öldürüldükten sonra morgda ellerinden tutarak, intikam yemini etmesinin görüntüleri, uzun süre medyada yer almıştı.

Hülya Ağansoy kimdir? Neden öldü? Hastalığı neydi? ile ilgili etiketler Facebook ölüm Hülya Ağansoy Nurullah Tevfik Ağansoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.