Hulusi Paşa'dan Eskişehir'deki kritik üsse ziyaret

Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, Eskişehir'de darbeyi engelleyen birlikleri ziyaret etti.

Genelkurma Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti.Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte bugün askeri uçakla Eskişehir’deki Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı’na geldi. Akar ve Ünal ilk olarak daha önce merkeze bağlı köy olan Karacaşehir Mahallesi’nde bulunan 1’inci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi’ne (BHHM) ziyaret etti. 15 Temmuz'un en kritik üssünde yaklaşık bir saat kalan Akar ve Ünal daha sonra Eskişehir Valiliği’ne geldi.

Orgeneral Hulusi Akar ile beraberindekileri Valilik önünde Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin ile daire müdürleri karşıladı. Genelkurmay Başkanı Akar’ın üzerine askeri eğitim kıyafeti, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal’ın üzerinde de pilot kıyafetinin olması dikkat çekti. Akar kendisini karşılayanrla tek tek tokalaştı. Valilik anı defterini imzalayan Hulusi Akar bire süre Vali Çelik ile sohbet etti.Orgeneral Hulusi Akar valilik çıkışında kendisine ’Geçmiş olsun’ diyen bir basın gazetecinin elini sıkarak teşekkür etti, ardından otomobile binerek Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı’na döndü.

Hulusi Paşa'dan Eskişehir'deki kritik üsse ziyaret ile ilgili etiketler Hulusi Akar Eskişehir Genelkurmay Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.