Hulusi Akar'dan komutanlıklara sürpriz ziyaret!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 22-23 Ocak tarihlerinde Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Harekat Merkezleri'ni ziyaret edip inceleme ve denetlemelerde bulundu. Akar'ın Kara Kuvvetleri'ne ziyarette kamuflajı, Deniz ve Hava Kuvvetleri'nde ise haki süveteri tercih ettiği görüldü.

TSK'dan Akar'ın kuvvet komutanlıklarında yaptığı denetlemeye ilişkin açıklama şöyle;

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR'ın Harekât Merkezlerinde İnceleme ve Denetlemeleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, 22-23 Ocak 2018 tarihlerinde, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Harekât Merkezlerinde inceleme ve denetlemelerde bulunmuştur.

akar_harekat2

Orgeneral AKAR beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar GÜLER, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan ÖZBAL ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan KÜÇÜKAKYÜZ ile birlikte, anılan harekât merkezlerinden Zeytin Dalı harekâtının sevk ve idaresinin belirli bölümlerine katılmışlardır.

Teknolojik imkânların en üst seviyede kullanıldığı harekât merkezlerinde Afganistan, Brüksel/NATO karargâhı, Bosna Hersek, Kosova, KKTC, Somali ve Katar dâhil yurt içinde ve dışında 91 ayrı karargâh ile sesli, görsel ve veri iletişimi sağlanmaktadır.

Ayrıca her seviyede birliklerle koordinasyon toplantıları bu teknolojik imkân ve kabiliyetten istifade ile video tele-konferans (VTC) şeklinde icra edilmektedir."

akar_harekat3

Hulusi Akar'dan komutanlıklara sürpriz ziyaret! ile ilgili etiketler Deniz org. hulusi akar Genelkurmay Başkanı kuvvet komutanlıkları kara hava
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.