Hulusi Akar: En kısa sürede Mehmetçik, Azerbaycan'daki görevlerinin başına gidecek

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan teskeresi hakkında yaptığı açıklamada, " En kısa sürede Mehmetçik, Azerbaycan'daki görevlerinin başına gidecek. Kara Kuvvetlerimiz çalışmalarını tamamladı" ifadelerini kullandı.

Bakan Akar'ın açıklamaları şöyle:

(Azerbaycan tezkeresi) En kısa sürede Mehmetçik, Azerbaycan'daki görevlerinin başına gidecek. Kara Kuvvetlerimiz çalışmalarını tamamladı.

(Yunanistan) Bizim uzattığımız dostluk eline karşı en yanlış hareketleri yapıyorlar.

(Bazı Batılı siyasetçilerin Azerbaycan aleyhindeki sözleri) Azerbaycan ordusunu yakıp yıkmakla suçlamak gerçekten büyük gaflet ve hatadır.

(Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon çalışmaları) Bu çalışmaları bir tahrik olarak, gerilimi yükseltme nedeni olarak göstermek gerçekten ahlaki değerlerle bağdaşmayacak bir olay.

Hulusi Akar: En kısa sürede Mehmetçik, Azerbaycan'daki görevlerinin başına gidecek ile ilgili etiketler Hulusi Akar Azerbaycan azerbaycan teskeresi teskere
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.