Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı İngiliz basınına konuştu: Kupalar kazanma potansiyeline sahibiz

Hull City'yi 30 milyon sterline satın alan Acun Iıcalı hedeflerini İngiliz basınına anlattı. Takımı satın alırken hedefinin para kazanmak olmadığını belirten Ilıcalı, futbol tarihinde görülmemiş bir devrim yapmak istediğini söyledi.

Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı İngiliz medyasına konuştu. Daily Mail gazetesine konuşan Ilıcalı, hedeflerinin Premier Lig'e yükselmek olduğunu belirterek Leicester City'den eksik bir yanlarının olduğunu düşünmediğini söyledi.

Dünya Kupalarında desteklediği iki takımdan birinin İngiltere olduğunu belirten Ilıcalı "1990 Dünya Kupası'nda İngiltere'nin başarısını çok iyi hatırlıyorum. Gascoigne ve Lineker'li kadro... O dönemki marşı bile ezbere biliyorum. İngiliz futboluna her zaman ayrı bir sevgim oldu. Bir takım sahibi olmak benim hayalimdi. Maddi imkanım oluşunca İngiltere'den takım almaya karar verdim. İngiliz futbolunun damarlarımdaki kana karışmasını istiyordum." ifadelerini kullandı.

Kente ilk geldiğinde çok etkilendiğini vurgulayan Ilıcalı, Hull City'yi Premier Lig'de mücadele ettiği dönemde tanıdığını söyledi.

Takımla ilgili hedeflerini anlatan Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

"Başarının bir yılda geleceğini söyleyemem ama gelecek sezondan itibaren yüksek bir konsantrasyonla Premier Lig'e yükseleceğimizi düşünüyorum. İlk hedefimiz bu. Premier Lig'e çıkarsak düşmeye aday takımlardan olmayacağız. Amacımız ilk 6'ya oynamak olacak. Hull City'nin Leicester City'den eksik bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Leicester'ın geçtiğimiz yıllardaki performansını takdir ediyorum. Bir sonraki Leicester City olmaya adayız. Hull City olarak kupalar kazanma potansiyeline sahibiz."

"FUTBOL TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ BİR DEVRİM YAPMAYI HEDEFLİYORUM"

Takımı satın alırken hedefinin para kazanmak olmadığının altını çizen Acun Ilıcalı, "Taraftarlar da Premier Lig'e geri dönmek istiyorsa hep birlikte çalışacağız. Taraftarlar kulübün önemli bir parçası. Taraftarları da oyuna dahil edecek, futbol tarihinde örneği görülmemiş bir devrimin hayalini kuruyorum. Bu planı şimdilik saklı tutmak isterim" dedi.

Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı İngiliz basınına konuştu: Kupalar kazanma potansiyeline sahibiz ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hull City Championship
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.