Hull City’den LGBT lobisine destek!

Türkiye’nin sayılı zenginleri arasında yer alan Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, başta Türk toplumu olmak üzere tüm dünyada aile kavramını ortadan kaldırmak için oluşturulan LGBT’ye destek kararı aldığını açıkladı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, aile kavramının temelini dinamitleyen LGBT oluşumuna destek verdi.

HULL CİTY'DEN LGBT'YE DESTEK 

Kulüpten yapılan açıklamada köşe bayrakları, kaptanlık pazubandı, yedek oyuncu panosu ve sosyal medya hesaplarının LGBT renkleriyle değiştirileceği ifade edildi.

Hull City’den LGBT lobisine destek!

Sahibi Türk olan bir kulübün söz konusu girişimi futbolseverlerin yoğun tepkisini çekti.

"GAYRİ RESMİ ANLAŞMASI MI?"

Gazeteci Ersin Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duruma sert tepki gösterdi. Çelik Hull City’nin LGBT kalkışmasının ‘gayri resmi anlaşma mı’ olup olmadığı sorusunu yöneltti. 

Hull City’den LGBT lobisine destek! - Resim : 2

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City takımı eşcinselliği desteklemek için köşe bayrakları, kaptanlık bandı, yedek oyuncu panosu ve sosyal medya logolarını LGBT renklerine dönüştüreceğini duyurdu. Bir Türk’ün İngiltere’de takım satın almasının gayri resmi anlaşması mı acaba?”

Hull City’den LGBT lobisine destek! - Resim : 3

Hull City’den LGBT lobisine destek! ile ilgili etiketler LGBT Hull City Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.