Hull City’de menajer arayışı başladı! Fatih Terim ve Şenol güneş muhtemel adaylar arasında

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere’nin Championship ekibi Hull City’de yaşanan Shota Arveladze ayrılığı sonrası yeni menajer arayışına geçildi. Hull Live sitesi tarafından yapılan habere göre, Fatih Terim ve Şenol Güneş, seçilmesi muhtemel adaylar arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz takımı Hull City, menajer Şota Arveladze ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Şota’nın ayrılığı sonrası takım için yeni menajer arayışına geçildi. Şota’nın ayrılığı ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, Şota ile ortak görüşte olmadıklarını belirtti. Şota ile yolların ayrılmasında İngiliz takımının yaşadığı galibiyetlerinde büyük etkisi olmuştu. Takımın başına geçici süre ile Andy Dawson getirildi. Konuya ilişkin Acun Ilıcalı, "Odak noktamız şimdi Andy'ye ve takıma destek olmak" açıklamasını yaptı. 

MUHTEMEL ADAYLAR ARASINDA FATİH TERİM VE ŞENOL GÜNEŞ VAR

Yeni menajer arayışı başlayan Hull City’nin başına kimin getirileceği ise merak konusu oldu. Hull Live isimli spor sitesinin yaptığı ankette takımın başına getirilmesi muhtemel olan 6 isim yer aldı.

Hull City’de menajer arayışı başladı! Fatih Terim ve Şenol güneş muhtemel adaylar arasında

Muhtemel adaylar listesinde Fatih Terim ve Şenol Güneş’in de yer alması dikkatleri çekti. Terim ve Güneş’in dışında listede yer alan diğer isimler ise  ise Sean Dyche, Rob Edwards, Javi Garcia ve Sabri Lamouch oldu.

Hull City’de menajer arayışı başladı! Fatih Terim ve Şenol güneş muhtemel adaylar arasında - Resim : 2

 

Hull City’de menajer arayışı başladı! Fatih Terim ve Şenol güneş muhtemel adaylar arasında ile ilgili etiketler Fatih Terim Şenol Güneş Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.