Hull City Yeni Teknik Direktörü Şota Arveladze Oldu!

Hull City yeni teknik direktörü Şota Arveladze oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City geçtiğimz günlerde Grant McCann ile yolları ayırmıştı. Peki Şota Arveladze kimdir, kaç yaşında? Şota Arveladze hangi takımları çalıştırdı?

Şota Arveladze, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile anlaştı. Geçtiğimiz günlerde Grant McCann ile yolları ayıran Hull City bir Acun Ilıcalı'nın başkan olmasının ardından çıktığı iki maçı da kazandı.

Hull City yeni teknik direktörü Türkiye'de de bir dönem Trabzonspor'da oynayan Şota Arveladze oldu. Türk kamuoyunun yakından tanıdığı isim Şota Süper Lig'de de birçok takımı çalıştırmıştı.

Hull City, resmi sitesinden Şota Arveladze ile yapılan sözleşme bilgisini paylaşarak, Arveladze ile 2,5 yıllığına anlaştığını duyurdu.

Resmi sitesinden paylaşım yapan Hull City, "Hull City, Shota Arveladze'nin iki buçuk yıllık bir anlaşmayla kulübün yeni baş antrenörü olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyuyor." diye yazdı.

Şota Arveladze Kimdir, hangi takımları Çalıştırdı?

Şota Arveladze 90'lı yıllarda oynadığı Trabzonspor'de tanınan bir isim. Oynadığı futbol ve başarılı performans ile kulübün tairihne adını altın harflerle yazdıran Şota Arveladze, Süper Lig'de Bursaspor, Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'da teknik direktörülük yapmıştır.

Hull City'nin teknik direktörü Şota Arveladze oldu

"ÇOK MUTLUYUM, BU FIRSATI VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Sözleşmenin imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Şota Arveladze, “Bana bu fırsatı veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Futbolda bu sektörde olan herkesin İngiltere'de olmak istediğine inanıyorum ve gerçekten çok mutluyum ve ailem gurur duyuyor.

Çok motiveyim ve bu kulübün sahip olduğumuz genç yeteneklerle, kaliteyle ve çocuklarla iyi şeyler yapabileceğini göstermek için açlığım var."

"YETENEKLİ VE DENEYİMLİ OLDUĞUMUZ KISIMLAR VAR"

"Çok yaratıcı, yetenekli ve deneyimli olduğumuz kısımlar var (ekipte). İyi bir karışım. Taraftarlar sizin tarafınızdayken futbolu daha çok seviyorum, gelmek istiyorlar, gelip maçı izlemeyi seviyorlar.

Bu duruma mümkün olan en kısa sürede sahip olmak harika. Destekçilerle tanışmak için burada olmayı dört gözle bekliyorum."

Hull City Yeni Teknik Direktörü Şota Arveladze Oldu! - Resim : 2

"ANA HEDEF HER ZAMAN KAZANMAK OLACAK"

"Gerçekten iyi futbol, ​​hücum futbolu göstermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ana hedef her zaman kazanmak olacak.

Taraftarlar gelip sevdikleri kulüp ve çocuklar için tezahürat yapmalı. Harika oyuncularımız var ve onları izlemekten zevk alıyoruz. Bunu birlikte yapalım, birlikte tezahürat yapalım ve birlikte kazanalım.” dedi.

 

 

Hull City Yeni Teknik Direktörü Şota Arveladze Oldu! ile ilgili etiketler şota arveladze Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.