Hull City Taraftarları: Daha Önce Neredeydin Sen Acun Ilıcalı! Hull City 3'te 3 Yaptı!

Acun Ilıcalı'nın Hull City takımını satın almasından sonra işler değişti. İngiltere'nin Championship takımlarından Hull City, Şota Arveladze ile çıktığı ilk maçı da kazanarak 3'te 3 yaptı.

Hull City taraftarları "Daha önce neredeydin sen Acun Ilıcalı" diyor. Zira takım Ilıcalı'dan sonra çıktığı 3 maçı da kazanarak adeta kimlik değiştirdi.

Hull City ile ilk maçına çıkan teknik direktör Şota Arveladze de Ada’daki kariyerine galibiyetle başlamış oldu. Hull City’ye Swansea City karşısında galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Tom Eaves ve 17. dakikada Keane Lewis-Potter kaydetti.

Bu sonucun ardından Hull 32 puanla 18. sıraya yükselirken, Swansea da 32 puanla 17. sırada kaldı.

"Daha Önce Neredeydin Acun Ilıcalı"

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City çıktığı 3 maçı da kazanarak müthiş bir başlangıç yaptı. Taraftarlar ise Acun Ilıcalı'nın takımın başında görmekten memnunlar. 

 

 

 

 

Hull City Taraftarları: Daha Önce Neredeydin Sen Acun Ilıcalı! Hull City 3'te 3 Yaptı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hull City şota arveladze
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.