Hull City Swansea maçı ne zaman? Saat kaçta şifresiz hangi kanalda?

Acun Ilıcalı’nın yeni sahibi olduğu Hully City, İngiltere Championship’te bu hafta Swansea City ile karşılaşıyor. Taraftarlar ise Hully City Swansea City maçı ne zaman sorusuna yanıt arıyor.

İngiltere Championship’te alt sıralardan kurtulmak için çıkış arayan Hull City sahasında Swensea’yı konuk ediyor. Son haftalarda çıkışta olan iki ekibin zorlu mücadelesinde dikkatler yine Hull City’e çevriliyor.

Hull City Swensea Saat Kaçta, Şifresiz Hangi Kanalda?

Kingston Communications’ta 29 Ocak 2022 Cumartesi akşamında saat 18.00’da başlayacak Hull City Swansea maçının Türkiye yayıncısı bulunmuyor.

Son hafta deplasmanda Bournemouth engelini tek golle geçen Hull City 29 puanla 19. sırada yer alırken, geçtiğimiz hafta sahasında Preston North ‘u 1-0 deviren Swensea’da 31 puanla 17. durumda bulunuyor.

Hull City Swansea maçı ne zaman? Saat kaçta şifresiz hangi kanalda?

İki takım arasında son olarak 11 Eylül 2021 tarihinde oynanan maç 0-0 sona ermişti.

Stat: Kingston Communications
Tarih: 29 Ocak 2022 Cumartesi
Saat: 18.00
Yayın: Yok

Hull City Swansea maçı ne zaman? Saat kaçta şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler swensea Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.