Hull City patronu Acun Ilıcalı'dan teknik direktör açıklaması: Önümüzdeki 24 saat...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Shota Arveladze ile yollarını resmen ayırdı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City’nin yeni menajeri için kiminle ilgilendiği merak konusu olurken; takımın sahibi Ilıcalı, gelecek teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu.

Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Sky Sports'a açıklamalarda bulundu.

Shota Arveladze ile yolların ayrılmasından sonra konuşan Ilıcalı, "Benim için olmaz dediğim bir teknik direktör yok. Her antrenöre saygı duyuyorum. Championship'te şimdiden 6-7 kulüp teknik direktör değiştirdi. Gerçekten çok zor bir iş. Doğru adayı seçmek için önümüzdeki 24 saat çok sıkı çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Hull City patronu Acun Ilıcalı'dan teknik direktör açıklaması: Önümüzdeki 24 saat...

"ATAK FUTBOLU ÇOK SEVİYORUM"

"Burada çok fazla para, güç ve zaman yatırımı yaptık." diyen Acun Ilıcalı, "Buraya gelen taraftarları eğlendirmek istiyorum. Atak futbolunu çok seviyorum. Kesinlikle 3-2 kaybetmeyi 0-0 berabere kalmaya tercih ederim." dedi.

Hull City patronu Acun Ilıcalı'dan teknik direktör açıklaması: Önümüzdeki 24 saat... - Resim : 2

"BAŞARI OLMADAN GİDEMEZSİNİZ"

Son haftalarda alınan sonuçların kendilerinin memnun etmediğini söyleyen Hull City'nin patronu, "Shota benim çok iyi bir arkadaşım. Geçen yılki mükemmel performansını takdir ediyorum. Bu yıl sakatlıklarla birlikte birçok aksilik yaşadık. Ama işler iyi gitmedi. Günün sonunda futbolda kural bellidir. Başarı olmadan gidemezsiniz." şeklinde konuştu.

Bu sezon 10 maçta 11 puan alan Hull City, puan cetvelinde 20. sırada yer alıyor.

Hull City patronu Acun Ilıcalı'dan teknik direktör açıklaması: Önümüzdeki 24 saat... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hull City shota arveladze ayrılık Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.