Hull City patronu Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Allahyar için ödedikleri bonservisi açıkladı

İngiltere 2.Ligi Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, YouTube'da katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye ödenen rakamları da açıkladı.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı Sansürsüz Futbol YouTube kanalında Süper Lig'den transfer edeceği yıldız futbolcuyu duyurdu. Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'ın bonservisini de duyuran Ilıcalı, Mesut Özil'le ilgili de görüşlerini dile getirdi.

ACUN ILICALI, TÜRKİYE'DEN BİR FUTBOLCU DAHA TRANSFER EDECEK

Hull City'ye Türkiye'den bir futbolcu daha transfer edeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, ''Çok yakında çok önemli bir yeteneği Türk futbolundan Hull City'e götürüyorum. Beni çok heyecanlandıran bir isim.'' dedi.

''MESUT'LA İLGİLİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ, BU HİKAYE BÖYLE OLMAMALIYDI''

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil ile ilgili de konuşan Ilıcalı, "Mesut Özil'le ilgili hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu hikaye böyle olmamalıydı" ifadelerini kullandı.

''ALLAHYAR VE OZAN İÇİN FENERBAHÇE'YE 7.5 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDEDİK''

Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh transferleri için Fenerbahçe'ye ödediği bonservis bedelini açıkladı. Ilıcalı, "Allahyar (4.5) ve Ozan Tufan (3) için toplamda 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödedik. Ayrıca Allahyar'ın sonraki satışından Fenerbahçe %50 pay sahibi olacak" diye konuştu.

Hull City patronu Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ve Allahyar için ödedikleri bonservisi açıkladı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Transfer Ozan Tufan Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.