Hull City ilk transferini açıkladı... İngiliz orta saha Regan Slater'ın tapusu alındı

Önceki gün transfer yasağının kalktığını açıklayan Championship ekibi Hull City, yeni patronu Acun Ilıcalı dönemindeki ilk transferini gerçekleştirdi. Sheffield United'dan kiralanan 22 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Regan Slater'ın tapusu alındı. Transferin kaç paraya bitirildiği ise açıklanmadı.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Championship takımlarından Hull City, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Regan Slater ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Hull City'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Acun Ilıcalı'nın kulübü satın aldıktan sonra orta saha oyuncusu Slater, ocak transfer döneminde yaptığımız ilk transfer oldu." denildi.

2020-21 sezonunu Hull City'de kiralık olarak geçiren Slater, 34 maçta forma giymişti ve sezon sonunda kulübü Sheffield United'a dönmüştü.

Hull City, 24 takımın mücadele ettiği İngiltere Championship Ligi’nde 29 puanla 19. sırada yer alıyor.

 

 

Hull City ilk transferini açıkladı... İngiliz orta saha Regan Slater'ın tapusu alındı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hull City Championship Regan Slater
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.