Hull City Hangi Ülkenin Takımı? Hull City Hangi Şehirde? Lakabı ve Renkleri Nedir?

Acun Ilıcalı'nın satın almasıyla birlikte Türk taraftarlarının merakla takip etmeye başladığı Hull City takımı ile ilgili araştırmalar da sürüyor. Köklü bir mazisi olan ve müzesinde birçok başarısı bulunan Hull City hangi ülkenin takımı? Hull City hangi şehirde? Detaylar haberimizde...

Hull City hangi ülkenin takımı, Hull City hani ülkede soruları merak ediliyor. Ünlü Türk televizyoncu Acun Ilıcalı'nın satın almasıyla Türkiye'de de pek çok taraftarın merakla takip ettiği Hull City takımı İngiltere Champinship liginde mücadele etmektedir.

HULL CİTY HANGİ ÜLKENİN TAKIMI?

1904 yılında kurulan İngiltere'nin köklü kulübü Hull City Association Football Club Kuzey İngiltere'deki Yorkshire kasabasının takımıdır. Lakabı Kaplanlar olan renkleri Kehribar ve siyah olan Hull City maçlarını 24 bin 983 kişi kapasiteli Hull şehrinde bulunan KCOM Stadyumu'nda oynamaktadır.

Hull City Hangi Ülkenin Takımı? Hull City Hangi Şehirde? Lakabı ve Renkleri Nedir?

2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-offlarında mücadele eden Hull City, FA Cup'ta ise 2013-14 sezonunda Arsenal ile finalde karşılaşma başarısı gösterdi. Güncel kadrosunda yaş ortalaması 24.8 olan takım, İngiltere Championship'te 19. sırada bulunuyor. Hull City'nin teknik direktörlüğünü ise Türk taraftarlarının da yakından tanıdığı bir isim olan Şota Arveladze yapmaktadır.

Hull City Hangi Ülkenin Takımı? Hull City Hangi Şehirde? Lakabı ve Renkleri Nedir? ile ilgili etiketler hull city hangi ülkede hull city hangi şehirde Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.