Acun Ilıcalı'nın Hull City'si yeni patronuyla ilk maçında coştu, coşturdu...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımı, Championship'in 24. haftasında Blackburn Rovers'ı 2-0 mağlup etti. Premier League'e çıkma mücadelesi veren rakibinin net bir skorla deviren İngiliz ekibinde yeni patron ilk kez takımının maçını statta izledi. İngiltere daha şimdiden Acun'u konuşmaya başladı.

Championship'in 24. haftasında Blackburn Rovers'ı ağırlayan Hull City, MKM Stadium'da 2-0 galip geldi. İngiliz ekibinin yeni patronu Acun Ilıcalı, dün resmen tamamlanan devir işlemleri sonrası kulübünün maçını ilk kez statta izledi.

İskoç teknik adam Gavin McCann'ın çalıştırdığı Hull City'ye 3 puanı getiren golleri 7. dakikada G. Honeyman ve 67. dakikada T. Eaves attı.

Bu galibiyetle puanını 26 yapan Hull City, 24 takımlı ligde 19. sırada yer alıyor. Premier League'e dönme mücadelesi veren Blackburn Rovers ise 49 puanla 3. sırada...

Maçın ardından Twitter hesabından İngilizce bir paylaşım yapan Acun Ilıcalı, "Unutulmaz bir geceydi. Taraftarımızın desteği beni çok duygulandırdı, iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi çalışma zamanı. Birlikte nice başarılar için sonuna kadar savaşacağız" dedi.

 

Acun Ilıcalı'nın Hull City'si yeni patronuyla ilk maçında coştu, coşturdu... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Hull City Championship Blackburn Rovers
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.