Hull City açıkladı! Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın takımı ile maç yapacak

İngiltere Championship takımlarından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, 10 Temmuz'da Fenerbahçe ile Sakarya Atatürk Stadyumu'nda hazırlık maçı oynayacağını duyurdu. Bugüne kadar Shkupi, Tirana ve Al-Shamal takımları ile 3 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, yarın Avusturya'nın Graz şehri yakınlarında Bad Radkersburg bölgesinde kampa girecek.

Sezonu en erken açan takım olan Fenerbahçe, üst üste hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bugüne kadar Shkupi, Tirana ve Al-Shamal takımları ile 3 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, yarın Avusturya'nın Graz şehri yakınlarında Bad Radkersburg bölgesinde kampa girecek. Fenerbahçe bu sırada 2 Temmuz Cumartesi günü yerel saat ile 18.30'da Sırbistan ekibi FK Partizan ile; 6 Temmuz Çarşamba günü 18.30'da Macaristan temsilcisi Mol Fehervar ile karşı karşıya gelecek. 7 Temmuz tarihine kadar sürecek kampın ardından Sarı Lacivertliler yurda dönecek.

Hull City açıkladı! Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın takımı ile maç yapacak

HAZIRLIK MAÇI, SAKARYA YENİ ATATÜRK STADYUMUNDA 

İngiltere Championship takımlarından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile Sakarya'da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi sosyal medyasından duyuran İngiliz takımı, karşılaşmanın Sakarya Yeni Atatürk Stadı'nda 10 Temmuz Pazar günü saat 19.30'da olacağını açıkladı.

İHA

Hull City açıkladı! Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın takımı ile maç yapacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sakarya Hull City hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.