Hulki Cevizoğlu ile Fikri Akyüz arasında Atatürkçülük polemiği!

Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu ile Hukukçu Fikri Akyüz, SuperHaber Youtube kanalında Dualite programında gündemi değerlendirdi. Atatürkçülük tartışması yayına damga vurdu.

Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu ile Hukukçu Fikri AkyüzSuperHaber TV YouTube kanalında yayınlanan "Dualite" programında bir araya geldi.

Cevizoğlu'nun "Fikri Akyüz Atatürkçü mü?" sorusu üzerine Fikri Akyüz "Hayır, Atatürkçü değilim, Atatürk düşmanı da değilim. Bazı uygulamalarının karşıtı, kendine Atatürkçü süsü veren bazı Kemalistlerin de fikri hasmıdır" yanıtını verdi. 

Hulki Cevizoğlu'nun "Bizim bu programlar uzarsa seni de Atatürkçü yaparız" demesinin ardından Fikri Akyüz şunları söyledi:

Hayır. Ben Atatürkçü olmak istemiyorum. Atatürk'ün özgürlükçü, demokrat bir kafa yapısına sahibim. Atatürkçü olmayan kişinin ben Atatürkçüyüm diye ortaya çıkmasını ben riyakarlık olarak görürüm"

 

 

 

 

 

 

 

Hulki Cevizoğlu ile Fikri Akyüz arasında Atatürkçülük polemiği! ile ilgili etiketler fikri akyüz hulki cevizoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.