Hulki Cevizoğlu: Haluk Koç rektör atansaydı bunlar olmazdı

Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması bahane edilerek başlatılan eylemler CNN Türk ekranlarında masaya yatırıldı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Hulki Cevizoğlu, eğer atanan kişi CHP'li Haluk Koç olsaydı böyle durumların yaşanmayacağını iddia etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Melih Bulu'yu atamasının ardından başlayan gösteriler devam ediyor.

Birkaç gündür şiddetini artıran gösteriler CNN Türk ekranlarında Başak Şengül'ün sunumuyla yayınlanan Akıl Çemberi programında masaya yatırıldı.

Şaban Sevinç, Hasan Basri Yalçın, Melik Yiğitel ve Hulki Cevizoğlu'nun konuk olduğu programda dikkat çeken değerlendirmelerde bulunuldu. Özellikle Cevizoğlu'nun sözleri programa damgasını vurdu..

"CHP'Lİ BİR PROFESÖRÜ BOĞAZİÇİ REKTÖRÜ YAPSAYDI BU OLAYLAR OLACAK MIYDI"

 Muhalefetin birden otantik bir muhalefet oluşturduğunu iddia eden Hulki Cevizoğlu, Melih Bulu'nun yerine CHP'li Haluk Koç'un rektör olarak atansaydı bu protestoların yaşanmayacağını öne sürdü.

Hulki Cevizoğlu: Haluk Koç rektör atansaydı bunlar olmazdı

Cevizoğlu, "Mesela çok değerli bir CHP'li profesör var. CHP yönetiminde de bulundu. Profesör Haluk Koç. Tıp profesörü. Şimdi Cumhurbaşkanı Haluk Koç gibi CHP'li bir profesörü Boğaziçi Rektörü yapsaydı bu olaylar olacak mıydı" dedi.

Cevizoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yani burada önemli olan kimin atadığı değil, kimi atadığı önemli. Melih Bey'i değil de Haluk Bey'i atasaydı bu olaylar olacak mıydı..."

Hulki Cevizoğlu: Haluk Koç rektör atansaydı bunlar olmazdı ile ilgili etiketler Boğaziçi Üniversitesi Rektör hulki cevizoğlu Melih Bulu haluk koç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.