Hulki Cevizoğlu: Halk TV 'nin sahibi kim?

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'in türbesinde ellerini arkada bağladığına dair şikayeti kendilerinin yapmış olabileceğini öne sürdü. İBB Sözcüsü Murat Ongun'un "O da güzel sallamış" dediği Cevizoğlu, Ongun'a Halk TV üzerinden yanıt verdi.

KRT TV yayınına katılan İBB Sözcüsü Murat Ongun'a, CNN Türk yayınında gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun sarf ettiği "Yok efendim türbeye gitti, saçını taradı, elini beline koydu, elini arkasında bağladı gibi gerekçelerle bir kişiye bırakın dava açılması ve mağdur edilmesi o kişiye inanılmaz puan kazandırır. Bunu yapacak kişi de kendileridir belki de kendi kendilerini şikayet ettiler" sözleri soruldu.

Ongun, "Hulki Bey'in o dediğini duysam yanıt verirdim ama duymadım, o da güzel sallamış diyeyim artık ne diyeyim" dedi.

CEVİZOĞLU: HALK TV'NİN SAHİBİ KİM?

Ongun'un o sözleri, İBB tarafından fonlanan Halk TV'de haber yapıldı. Cevizoğlu ise o haberin altına yazdığı yorumda Halk TV'yi de eleştirdi.

Cevizoğlu, "Önce Halk TV 'nin sahibi kim, onu öğrenelim, künyede adı var mı, sallamadan yanıt alalım." ifadesini kullandı.

Hulki Cevizoğlu: Halk TV 'nin sahibi kim?

 

Hulki Cevizoğlu: Halk TV 'nin sahibi kim? ile ilgili etiketler İBB Murat Ongun Halk TV hulki cevizoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.