Hulki Cevizoğlu CHP'den oylarının hesabını sordu

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, katıldığı televizyon programında 18 yıldır oy verdiği CHP'ye isyan edip hesap sordu. CHP'nin iktidar olmamak için çalıştığını söyleyen Cevizoğlu, "7 ortaklı Millet İttifakı'nda kim yönetecek bu ülkeyi?" dedi.

CNN Türk'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan gazeteci Hulki Cevizoğlu, CHP'nin AK Parti karşısındaki başarısızlığına isyan etti.

AK Parti'nin bir dönem daha iktidar olacağını söyleyen Cevizoğlu, CHP'den kimsenin hesap soramayacağını belirtti.

18 YILDIR OY VERİYORUM, HESAP VER

CHP'den, CHP'ye oy verenlerin hesap sorabileceğini söyleyen Hulki Cevizoğlu, diğer konuk gazeteci Şaban Sevinç'i örnek göstererek, "Şaban oy vermiş hesap sorabilir, ben 18 yıldır oy verdim, ben hesap sorabilirim." dedi.

Hulki Cevizoğlu CHP'den oylarının hesabını sordu

CHP'ye, "Ben oy veriyorum hesap ver!" diyen Cevizoğu sözlerini şöyle sürdürüdü:

"GERÇEKLERİ YOK EDEMEZSİNİZ"

"Nasıl bir şeydir bu? Her seçim öncesi çeşitli numaralarla toplumu arkanızdan sürükleyerek gerçekleri yok edemezsiniz. Gerçek ortada. 19 yıldır, 20 yıldır iktidar olamıyorsun. İktidar olamayanların iktidar olan bir partiye eleştiri yöneltmesi ne demektir?

"ELEŞTİRİYİ KENDİNİZE YÖNELTİN"

Eleştiriyi biraz da kendine yönelt, ben neden olamıyorum de. Olamıyorsam ben buradan gideyim de. Burası şahsi bir mesele mi, memleket vatan meselesi mi, ülke yönetme meselesi mi? Eğer mesele ülke yönetmek için parti kurmak ve politika yapmak ise yapamıyorsam geri gidiyorum diyeceksiniz.

"7 ORTAKLA NASIL YÖNETECEKSİNİZ"

Eğer mesele şahsi mesele ise orada oturur kalırsınız. İktidar olamıyorsun. Olamamak için de uğraşıyorsun. 7 ortaklı Millet İttifakı'nda kim yönetecek bu ülkeyi? Hanginiz yönetecek? 7 ortak birbirinden ne kadar çok taviz koparma peşinde bir ülke yönetimi mi olacak? Türkiye buna layık mıdır?"

Hulki Cevizoğlu CHP'den oylarının hesabını sordu ile ilgili etiketler CNN Türk CHP AK Parti hulki cevizoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.