Hulki Cevizoğlu: 6'lı masa bir kukla seçecek ama kuklalık bile yapamayacak

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı belirsizliğini korurken olası adayın profili merak konusu olmaya devam ediyor. Gazeteci Hulki Cevizoğlu, 6'lı masanın belirlediği ismin Cumhurbaşkanlığı yapamayacağını belirterek, "Bir kukla seçilecek ama kuklaya kuklalık bile yaptırmayacaklar. Biz bu masadaki genel başkanlar, seçilen kişinin kararlarını biz vereceğiz diyorlar" dedi.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk canlı yayınında, muhalefet partilerinin bir araya geldiği 'altılı masa' görüşmelerini değerlendirdi.

Kamuoyundan bir talep olmasına rağmen muhalefetin adayının isminin açıklanmamasının bir skandal olduğunu ifade eden Cevizoğlu, belirlenecek ismin cumhurbaşkanlığı yapamayacağını söyledi.

"BİR KUKLA SEÇECEKLER AMA KUKLALIK BİLE YAPAMAYACAK"

Söylemini, muhalefet parti temsilcilerinin sözlerine bağlayan Cevizoğlu, "Bir kukla seçilecek ama kuklaya kuklalık bile yaptırmayacaklar. Biz bu masadaki genel başkanlar, seçilen kişinin kararlarını biz vereceğiz diyorlar. Bu bir askeri cunta, tam bir konsey yönetimi. Bu inanılmaz bir gaflet." diye konuştu.

"VATANDAŞLA DALGA GEÇİYORSUNUZ"

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak 'kuklanın' ellerinin bağlı olacağını söyleyen Cevizoğlu, "Üstelik önden de değil arkadan kelepçeli olacak. Siz vatandaşla dalga geçiyorsunuz derler. Böyle bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Hulki Cevizoğlu: 6'lı masa bir kukla seçecek ama kuklalık bile yapamayacak ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı hulki cevizoğlu muhalefet aday kukla
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.