Hulk adım adım Beşiktaş'a

Beşiktaş golcüsünü buldu... Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı santrfor Hulk'la büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Transferin sona yaklaştığını hem yönetici Emre Kocadağ hem de Sergen Yalçın doğruladı. 34 yaşındaki yıldızın en geç önümüzdeki hafta İstanbul'da olması bekleniyor.

Beşiktaş bir yandan Süper Lig'de liderliğin keyfini sürüyor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar'ın transferdeki önceliği ise santrfor... Mario Mandzukic'in Milan'a imza atmasıyla B Planı'nı devreye sokan Kartal, Brezilyalı yıldız Hulk'un peşinde...

Siyah-Beyazlı idareci Emre Kocadağ, Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından stat çıkışı yaptığı açıklamada iddiaları doğruladı: "Hulk iyi oyuncu, tartışmaya kapalı. Hulk ile bir temas oldu, menajeri aracılığıyla. Olgunlaşınca bilgisini veririz. 6 ay, 1 yıl, onlar konuşuluyor. Bizim bütçemize uygun bir nokta olursa değerlendirmeyi düşünebiliriz." 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da Kocadağ'a paralel açıklamalarda bulundu. Yalçın, transfere ilişkin şunları söyledi: “Forvet hattına şartlar mümkün olursa güçlendirmek istiyoruz. Hulk da görüştüğümüz oyunculardan birisi ve görüşülüyor. Şartlar uyarsa güçlendirmek istiyoruz. Emre Kocadağ zaten gerekeni söylemiş."

Başarılı çalıştırıcı, şampiyonlukla ilgili bir soruya ise, “Şampiyonluk konuşmak için erken. Her maçtan sonra aynı sorular geliyor. Daha çok uzun bir sezon oynayacağız. Elimizden geldiğince kazanarak yarışmacı kimliğimizle kalmak istiyoruz. Her maça ciddi hazırlanıyoruz, zaten hazırlanmamız gerekiyor” cevabını verdi.

Porto forması giydiği dönemde Beşiktaş'a rakip olan Brezilyalı santrfor, Portekiz ekibinin galip geldiği maçta oynadığı futbol ve attığı gollerle tribünleri kendisine hayran bırakmıştı. Ardından, 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığı Rusya'nın Zenit takımına transfer olan 34 yaşındaki sambacı, 2016 yazında Çin Süper Ligi'i ekiplerinden Shanghai SIPG'a transfer olmuştu. Çin ekibinin kasasından bu transfer için 56 milyon euro bonservis çıktı. Şu an boşta olan ve Beşiktaş'la görüşen yıldız ismin transferinde son pürüzlerin de ortadan kalkmasıyla resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Hulk adım adım Beşiktaş'a ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Emre Kocadağ hulk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.