Hükümsüz 1. bölüm izle

Hükümsüz 1. bölüm full izlenmek için yayında. 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunda yayınlanan Hükümsüz 1. bölüm tek parça halinde Exxen’de. Peki, Hükümsüz nereden izlenir?

Hükümsüz 1. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 1 Ocak gününde Exxen platformunda yayınlanan ve başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Alican Yücesoy’un oynadığı Hükümsüz 1. son bölümü tek parça yine Exxen platformu üzerinden izlenebilecek.

HÜKÜMSÜZ 1. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Acun Ilıcalı tarafından daha önceden açıklanan ve başrollerinde Burçin Terzioğlu ile Alican Yücesoy’un yer aldığı Hükümsüz dizisi 1. bölüm ile Exxen platformunda izleyenleri ile buluştu.

Exxen Hükümsüz dizisinin yapımcılığını Ayla ve Müslüm gibi önemli projelerin yapımcısı Mustafa Uslu üstlendi. Hükümsüz yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak oturuyor ve senaristliğini ise Oğulcan Kırca, Mert Dikmen ve Fulya Özcan üstleniyor. Hükümsüz dizisinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Alican Yücesoy, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu başrolleri paylaşıyor.

Hükümsüz 1. bölüm izle

Dizinin alt kadrosu henüz duyurulmadı. Günümüzde en dikkat çeken konulardan kadına şiddet konusu Hükümsüz dizisinin konusu olarak ele alınıyor. Dizinin sloganı "Engellenebilir her ölüm cinayettir" şeklindedir ve sloganından da anlaşılacağı gibi kadına şiddet konusu işlenecektir. Hükümsüz dizisi çekimleri ise İzmir'de yapılıyor.

 

Hükümsüz 1. bölüm izle ile ilgili etiketler Hükümsüz Hükümsüz 1. bölüm Hükümsüz son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.